Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv

The Tropical Fruit Farm

Uganda

Én frugtelskende dansker møder en anden.

Der findes så utroligt mange spændende frugter i verden - særligt i Asien og Sydamerika. Transporten fra disse kontinenter er dog relativt lang og dyr sammenlignet med de afrikanske farme i samarbejder med. I april 2021 sad en af vores ejere og ledte efter nye spændende eksotiske frugtfarme og undrede sig over, hvorfor der ikke var nogle afrikanske farme der dyrkede eksotiske frugter fra Asien og Sydamerika, da klimaet og betingelserne måtte være nogenlunde de samme.

I sin søgen fandt han et spændende projekt i Uganda ca. 50km fra en farm vi allerede samarbejder med, ved navn The Tropical Fruit Farm. Vi tog kontakt til dem og det viste sig at farmen, som også er en planteskole der sælger stiklinger af eksotiske frugttræer i Uganda, var ejet af en dansker ved navn Søren som bor i Jylland.

Hørt om miracle fruit, peanutbutter fruit eller chokoladebudding frugt?

The Tropical Fruits Farm dyrker de nok mest sjældne og eksotiske frugter vi har været i nærheden af og det gør dette samarbejde til noget ganske specielt. Frugter som de fleste ikke har hørt om før såsom stjerneæble, biriba, peanutbutter fruit, miracle fruit, ice cream bean m.fl., er blot nogle af de frugttræer som Søren og hans team hver dag kræser for.

Sjældenheden af frugterne gør også at mængderne vi får hjem er relativt små og man skal derfor være hurtig, når de kommer til salg på siden.

Mere end 100 arter af eksotiske frugttræer

The Tropical Fruit Farm er en landbrugsvirksomhed beliggende nær Gayaza by, Uganda. De formerer og sælger mere end 100 arter af eksotiske frugttræer, samlet i troperne og subtroperne og har gjort det siden 2003. Mange af disse er ikke tilgængelige andre steder i regionen, eller endda andre steder på kontinentet.

Kommer din vej forbi Uganda er du meget velkommen til at besøge farmen i Gayaza. Følg med på vores side for flere opdateringer og nye spændende frugter, der dyrkes hos The Tropical Fruit Farm i Uganda.

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor er vi stolte over at tilbyde lækre og naturligt dyrkede superfrugter fra The Tropical Fruit Farm