Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv
GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 699 KR!

Fragt & Bestilling

Vores koncept er simpelt, men finder du ikke det svar du søger, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail på hej@tasty-coconut.com, så svarer vi hurtigst muligt.

Bestilling, fragt & afhentning

Bestilling

Da vi kun ønsker de friskeste af de friskeste produkter arbejder vi med forudbestillinger, hvilket betyder, at vi først bestiller varer hos farmene når du har lagt din ordre. Dette sikrer en højere kvalitet og det kan smages.

Vi har deadline hver søndag kl. 23:59, hvorefter vi leverer din ordre den efterfølgende fredag.

ÆNDRING AF DIN ORDRE
Du kan godt reducere mængden i din ordre, men vi kan ikke garantere, at du kan få flere varer eller større mængder med i kurven efter deadline. Har du ændringer bedes du skrive til hej@tasty-coconut.com – så hjælper vi dig bedst muligt.

Er der dele af din ordre, som vi ikke kan få hjem i tide, inden ordren oprindeligt skulle have været afsendt, har du som kunde tre valg.
1. At vi krediterer dig for de varer, som ikke kommer hjem i tide.
2. Bytter varerne til andre varer.
3. Rykker hele din ordre til næste uge.

Vi kan desværre ikke splitte din ordre op i 2 leverancer.

BETALING
Betalingen sker med betalingskort i webshoppen og trækkes med det samme. Derefter bestiller vi de friske varer hos vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden. På den måde lægger du en forudbestilling, som vi så skaffer hjem til dig. Derved får du varerne helt friske og bestilt specielt til dig.

LEVERING I DANMARK
PRISER PÅ FRAGT
Prisen på fragt i Danmark er fast 59 kr. uanset hvor i landet du bor. Bestiller du for mere end 699 DKK så er fragten gratis.

LEVERING I DANMARK
Vi leverer i hele Danmark (ekskl. ikke-brofaste øer). Levering foregår hver fredag uanset hvor du bor i landet. Dagen før leveringen finder sted, vil du modtage en email med et link, hvorved du kan tracke dine varer. Chaufføren vil som udgangspunkt stille varerne foran din dør, hvis du ikke er hjemme (eller ikke har givet os en anden leveringsinstruks.)

Bor du i en aflåst opgang ringer chaufføren på din dørtelefon. Svarer du ikke her, vil chaufføren forsøge at komme ind i opgangen vha. dine naboer, så varerne kan stilles foran din hoveddør. Lykkes det ikke at komme ind i opgangen, prøver chaufføren igen på tilbagevejen senere på dagen. Alternativt dagen efter.

TIL IKKE BROFASTE ØER
Ordrer til ‘ikke brofaste øer’ kan i øjeblikket ikke gennemføres, men vi leverer gerne til færgelejet på eget ansvar, mens vi arbejder på en bedre løsning. Skriv gerne dine ønsker i kommentarfeltet på din ordre.

Afhentning

Der er ingen der synes det er sjovt at betale for fragt (det synes vi heller ikke), og derfor har vi sammen med en masse søde mennesker etableret afhentningsteder rundt omkring i det danske land. Det betyder at du gratis eller for en meget lille beløb, kan afhente din ordre tæt på hvor du bor og spare fragten.

Ordrer bestilt senest søndag kl. 23:59 kan afhentes på følgende lokationer, hvis du har valgt afhentning da du bestilte.

TASTY COCONUT AFHENTNINGSSTED
Tasty Coconut har også egne afhentningsstationer, hvor vi via vores samarbejdspartnere tilbyder lokal afhentning. På nuværende tidspunkt kan du afhente din ordre gratis følgende steder.

Lager – Sorø:
Har du valgt afhentning, kan du afhente torsdage på vores lager i Sorø (mellem 10-16) og du modtager en mail eller sms på dagen, når din ordre er klar til afhentning. Dine varer kan hentes på vores lager hos PJ Distribution Ølsgårdsvej 1, 4180 Sorø.

Gå til rampe nr. 0 hvor vi vil udlevere dine varer.

Gårdbutik – Næstved:
Du kan hente dine varer hos Skrammel og gode sager, Guderupvej 4, 4700 Næstved fredag fra 14-17 og lør-søn 11-17.

Helsekost – Sund Fornuft Østerbro:
Du kan hente dine varer hos Sund Fornuft, Classensgade 3A, 2100 København Ø fredag fra kl. 12-17 lørdag 10-17.30 og søndag 10-16.30.

Kontor – Herlev:

På vores kontoradresse på Gundslevvej 3, 2730 Herlev, kan du hver fredag hente din bestilling mellem kl. 9-22. Er du forhindret og ønsker at komme i weekenden, så er du også velkommen lørdag og søndag mellem 9-22. Dine varer står klar under halvtaget med dit navn på, og du er velkommen til blot at tage dine varer selv.

Abonnement

Hos Tasty Coconut tilbyder vi oprettelse af personlige og yderst fleksible abonnementsløsninger. Du kan selv sammensætte indholdet i din abonnementsløsning og der er under normale omstændigheder ingen bindingsperiode. Ved introduktionstilbud på abonnementer binder man sig til 4 leveringer, hvorefter abonnementet kan opsiges med dags varsel. Opsigelse skal ske skriftlig til hej@tasty-coconut.com. Tasty Coconut forbeholder sig retten til at bytte enkelte varer ud med det bedst mulige alternativ, såfremt en varer ikke er i sæson/sortiment. Sker dette gentagende gange vil Tasty Coconut underrette kunden herom, hvorefter der i fællesskab findes en løsning.