Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
Produkt
1000 kr
Tilføj til Kurv
GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 699 KR!

Vi vil ændre Nordens frugtvaner!

Hos Tasty Coconut har vi fået nok af smagløs og kedelig frugt. Vi er trætte af supermarkedernes strængede avocadoer, blege ananaser og sure mangoer, der aldrig modner ordentligt. Vi mener generelt at udvalget af eksotisk frugt og grønt heroppe i Norden er for slapt, og smagen for flad. Det må kunne gøres bedre!

Derfor har vi taget sagen i egen hånd og importerer selv nøje udvalgte eksotiske frugter fra hele verden, så vi idag har Skandinaviens lækreste udvalg af tropiske kvalitetsfrugter.

Men vi stopper selvfølgelig ikke her. Vores sortiment udvikler sig hele tiden, så vi også tilbyder årstidens friskeste Europæiske frugter og grøntsager, svampe du sikkert aldrig har hørt om, de lækreste nødder og håndlavede chokoladebarer. Og vi er konstant på udkig efter nye små farmere og lokale producenter, for det er her vores hjerter banker stærkest.

Vores mission er at levere det bedste af det bedste indenfor næringsrige plantebaserede fødevarer, så du langt om længe kan sætte tænderne i en mango, der faktisk smager af mango, drikke friske kokosnødder, juice de mest vitaminrige bladselleri eller nyde tropernes sande konge - Jackfruit!

Vores vitaminer kommer ikke i små plastikbøtter...

Det handler jo om sundhed og den gode smag. Om farverne, vitaminerne og solen - og om den korteste vej fra høst til hoveddør.

Nøglen til dette er nære relationer til små passionerede producenter og en forsyningskæde med få eller helst ingen mellemmænd.

Vi arbejder derfor tæt sammen med lokale farmere i bla. Uganda og Thailand, så vi som noget ret unikt kan sikre os tropiske frugter, der modner på træet og derved opnår og bevarer deres fulde næringsværdi.

Smagekasse eller frugt og grønt til hele ugen?

Er du mest til supermarkedets velkendte frugter som æbler, appelsiner og avokado, så finder du hos os de lækreste, friskeste og mest smagfulde af slagsen.

Er du nysgerrig på tropernes farverige frugter men ikke så velkendt med dem, så prøv fx. vores smagekasse eller junglekasse. Her har vi samlet lidt af det bedste vi har.

Skal du handle frugt til hele ugen, så tjek vores kasser med lidt større mængder, og ellers er du også velkommen til selv at blande mindre mængder fra alle verdenshjørner.

Hvad end du vælger er kvaliteten i højsædet, og vi leverer dine varer direkte til din hoveddør hver fredag.

Vi håber du bliver inspireret til sunde og spændende madvalg hos os, og vi modtager meget gerne forslag til nye varer, hvis der er noget i vores sortiment du savner.

Vil du omlægge din livsstil?

Følger du Anthony William's "The Medical Medium", eller vil du måske prøve et af Louise Kochs "Raw På Raw" kurser, så kan du købe alt hvad du behøver her hos os.

Bliver du inspireret af eksperimenterende veganske kokke på sociale medier og søger ingredienser, du aldrig har hørt om før, så er du kommet til det helt rette sted!

Om det er fristhøstet bladselleri, markedets bedste juicer eller kasser med alle de råvarer du skal bruge så har vi dækket dig ind.

Bliver din nye livsstil permanent, kan du købe hvad du skal bruge som abonnement, så du helt automatisk får leveret din selleri eller dine bananer til døren hver uge.