Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Organika Table

Kenya

Økologiske superfrugter fra Esther i Kenya

Esther og hendes familieejede farm udenfor Nairobi summer af liv, insekter og tropiske øko frugter. Esther er oprindeligt uddannet indeni jura, men valgte under corona krisen, at hjælpe til på familiefarmen, som havde det svært. Esther startede med at sælge familiefarmens frugter til naboer og bekendte, men deres produktion var så stor, at hun måtte tænke ud af boksen. Hun skabte "Organika Table", som leverede frugter og grøntsager fra jord til bord direkte hjem til lokalbefolkningen i nærområdet.

"Gennem Organika Table har vi været i stand til at give muligheder til mange kenyanere og fortsætte med at udvikle bæredygtighed, økologisk landbrug og bedre fødevaresikkerhed"

Økologiske dragefrugter, custard apple, guava og ikke mindst ÆBLEMANGO

Esther og hendes far synes det kunne være et sjovt projekt at dyrke frugter som ellers ikke dyrkes i Kenya. Rød dragefrugt er en af dem, som Esther valgte at prøve et par enkelte stiklinge af, og det viste sig at være en rigtig god idé. Idag har farmen både gule, røde og hvide dragefrugter i relativt store mængder, da dragefrugterne trives utrolig godt på Esthers farm.

Organika Table dyrker også vores elskede æblemangoer som vi glæder os til er klar på træerne efter sommeren. Æblemango er en særlig aromatisk mangosort som de fleste af vores kunder allerede kender rigtig godt, da vi plejer at få dem fra de økologiske farme i Uganda.

Der dyrkes herudover masser af grøntsager, cremede avocadoer, bananer, papaya, appelsiner og meget mere.

Begyndelsen på et farmfællesskab

Hvad Esther startede tilbage i 2020 har udviklet sig fra at være en enkelt familiefarm til idag, hvor Organika Table er vokset til at være mere end én farm og har partnerfarme flere steder i Kenya.

Dette styrker det økologiske fællesskab, og giver mange muligheder for de små farme i forhold til at udnytte hinandens landbrugsmetoder og styrker deres forhandlingsevne lokalt.

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor er vi stolte over at tilbyde lækre og naturligt dyrkede superfrugter fra Organika Table i Kenya