Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

African Organic

Uganda

Subheading

Tell your story

Pair text with an image to tell a story

Pioneer indenfor økologi i Uganda.

African Organic var det første farm-fællesskab i Uganda, der blev økologisk certificeret efter EU standarder.

Farm-fællesskabet består af i alt 9 familieejede farme beliggende i Kyampisi (Nakaseke), Masaka (Kinoni og Kayugi), Arua, Semuto, Mubende og Mityana, Zombo, som dyrker alt fra chili, avocado, ingefær, jackfruit, mango og meget mere.

Særligt lækre er deres cremede hass avocadoer og søde ananas, som ikke kan fås i samme høje kvalitet i Danmark.

Vi er meget glade for det gode samarbejde med Lilian og hendes dygtige team, som altid leverer ekstraorddinært god kvalitet.

Biodynamisk uddannelses -og læringscenter i Uganda

African Organic ønsker at hjælpe konventionelle farme med at blive økologiske og har derfor gennem de seneste år etableret et økologisk og biodynamisk læringscenter. Undervisningen finder sted på Kyampisi Farm, og er beregnet til at udstyre farmene med koncepterne for biodynamisk landbrug. De tilbyder efteruddannelse, samt uddannelse af alle nye medarbejdere, om biodynamisk landbrug.

Biodynamisk landbrug er en avanceret form for økologisk landbrug og har til formål at harmonisere naturen for at forbedre kvaliteten af forskellige ​​landbrugsprodukter.

Jorden gødes på en særlig måde med anvendelse af kohornsgødningspræparat, som er lavet af kogødning der hjælper med at etablere et godt forhold mellem plante- og jordkræfter. Det hjælper endda planten med at få et dybere
rodsystem og det stimulerer jordens vitalitet. På biodynamiske gårde fyldes kohorn med kogødning i slutningen af ​​september eller begyndelsen af ​​oktober og begraves i jorden, hvor de efterlades til gæring i nogle måneder.

Økologiske frugter og grøntsager -
direkte fra farmene

De fleste frugter du idag finder i supermarkedet, er høstet længe før de er modne, da de skal på en lang rejse. Der er mange forskellige stop på denne rejse, der bl.a. involvere modningskamre, lang transport og kølelagre inden de lander i supermarkedet.

Varerne fra African Organic modner på træerne der hvor de bør modne, og dette giver ikke bare en bedre smag, men også flere vitaminer og mere næring. De fragtes herefter direktet til os med fly, så du har en friskhøstet ananas 5 dage efter den er høstet istedet for 5 uger.

African Organic dyrker følgende varer: Kaffebær, økologiske ananas (smooth cayenne og Victoria), æblebananer, ingefær, papaya, mango, jackfrugt, avocado og passionsfrugter samt chili, peberfrugt, urter, stikkelsbær, søde kartofler, bønner mm.

Støt farmene i Uganda og bestil deres næringsrige frugter og grøntsager.

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor er vi stolte over at tilbyde lækre økologiske superfrugter fra African Organic.