Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Vores farmere

100% transparens.

Vores hjerter banker for nære relationer til lokale farmere. Vi vil gerne vide hvor og hvordan vores mad er groet, samt sikre os at hænderne der plukker, aflønnes ordentligt.

Herunder kan du læse om vores samarbejder. Vi er konstant på udkig efter nye relationer så følg med her løbende.

Henry Farms - Uganda

"Vi giver jervores hjerter gennem maden, fordi vi lægger så meget nænsomhed og kærlighed i vores arbejde lige fra såning, lugning, beskæring til selve høsten og vi gør alting i hånden...

Giw's Farm i Chiang Mai - Thailand

Taler man om at have hjertet med i sin virksomhed, er Giw et af de mest kærlige og passionerede mennesker vi har mødt. Med sin lille søn i hånden, kæmper hun...

Colombian Fruit Group - Colombia

Colombian Fruit Group er et økologisk farmfællesskab i Colombia som dyrker de vildeste øko frugter du kan komme i nærheden af i Skandinavien! Ivonne som leder Colombian Fruit Group er på en vigtig mission om at fremme retfærdig og etisk landbrugspraksis ved at støtte projekter, der fører til en økologisk omstilling og bevidsthed omkring beskyttelse af naturressourcer. Glæd jer til gule dragefrugter, grenadilla, maracuya, mango, mangosteen, zapote og meget mere. Læs mere om Colombian Fruit Group her.

Organika Table - Kenya

Esther og hendes familieejede farm udenfor Nairobi summer af liv, insekter og tropiske øko frugter. Esther startede med at sælge familiefarmens frugter til naboer og bekendte, men deres produktion var så stor, at hun måtte tænke ud af boksen. Hun skabte "Organika Table", som leverede frugter og grøntsager fra jord til bord direkte hjem til lokalbefolkningen i nærområdet.

Tropical Fruit Farm i Gayaza - Uganda

The Tropical Fruit Farm er en landbrugsvirksomhed beliggende nær Gayaza by, Uganda. De formerer og sælger mere end 100 arter af eksotiske frugttræer, samlet i troperne og subtroperne siden 2003. The Tropical Fruit Farm ejes er vores ven Søren som er dansker.

La Vall De La Casella i Valencia - Spanien

La Vall De La Casella er et lille økologisk farmfællesskab i Valencia. Deres farmere er familieproducenter med små bedrifter, og der dyrkes traditionelle europæiske varer såsom avocado, citrusfrugter mm., men også mere eksotiske frugter såsom papaya, pitaya og kakifrugt. Laura og Santiago som til daglig driver La Vall De La Casella kæmper for gode arbejdsforhold, ordentlig løn og opretholdelse af biodiversiteten. Læs mere om vores spændende nye samarbejde med Laura og Santiago.