Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Få friskhøstet firmafrugt
direkte fra farmen til frokostbordet.

En helt ny firmafrugtoplevelse!

Hos Tasty Coconut har vi fået nok af supermarkedernes og Grønttorvets strængede avocadoer, sure mangoer og blege ananas. Vi vil gerne have frugt sprængfyldt med næring, der smager som hvis vi selv plukkede det.

Derfor importerer vi træmodnede frugter direkte fra små farme i Spanien, Uganda og Thailand, og vi har i idag Skandinaviens bedste udvalg af spændende eksotiske frugter, samt alle de velkendte europæiske - alt sammen nøje udvalgt i samarbejde med små farmere, og alt sammen dyrket økologisk.

Vores frugter høstes få dage før de leveres til os og har aldrig set skyggen af et containerskib eller et kunstigt  modningskammer. 

DET betyder færre mellemmænd, bedre smag, mere næring og flere vitaminer. Og det betyder en seriøs forskel for de små lokale farmere.

Frugtordningen som vil gøre jeres nabovirksomheder grønne af misundelse.

Med vores nye firmafrugtordning tilbyder vi nu virksomheder af alle størrelser muligheden for at give jeres medarbejdere et sundhedsboost, der både kan smages og mærkes.

Slut med den obligatoriske, uinspirerende kurv med æbler og umodne bananer, som kun spises for samvittighedens skyld.

Vi kan skræddersy frugtkasser til jer helt efter behov, hvor I selv kan mikse og matche både indhold og størrelse.

Om det skal være de sødeste appelsiner og de mest cremede avocadoer direkte fra vores spanske farme, om det skal være eksotiske frugter som ananas og mango, der modner i solen og smager så fuglene synger, eller om det skal være spændende og anderledes frugter, jeres medarbejdere helt sikkert aldrig har set eller hørt om før, er helt op til jer.

Vi leverer hver uge, hver anden uge eller hver måned alt efter hvad der passer jer, og alle frugter høstes maks 2 uger inden de lander på jeres frokostbord!

Fredagsbar og friske kokosnødder...

Er tagterrassen blevet lige lovlig kold og grå til jeres næste event, eller savner I bare lidt kulør på fredagsbaren, så rykker vi gerne ud og serverer friske drikkekokosnødder, eksotiske frugtskåle eller smagsprøver på alverdens underlige frugter.

Vi holder også gerne et lille oplæg om vores koncept og vision, mens vi uddeler de underlige smagsprøver.. 🌴🥥😎

Kontakt os så vi sammen kan skræddersy jeres næste event.

Bestil firmafrugt som dufter af Sydens sol og smag selv forskellen.

Ønsker I mere energi til jeres medarbejdere, flottere farver i kantinen og et sundere alternativ til slikautomaten, samtidig med at I støtter små farmere og lokalsamfund, så kontakt os her og hør mere om præcis hvilke ordninger, vi kan tilbyde.

Vi glæder os til at lavere Danmarks bedste frugter til jer.