Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Bestilling & Fragt

Vores koncept er simpelt, men finder du ikke det svar du søger, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail på hej@tasty-coconut.com, så svarer vi hurtigst muligt.

Tegn et abonnement og spar 25%

Hos Tasty Coconut kan du nu nemt bestille dine varer som abonnement. Du sammensætter selv indholdet ud fra de fleste af vores varer og du får 25% rabat på den første levering (min. 3 leveringer).

Opsigelse skal dog ske skriftligt til hej@tasty-coconut.com

Detaljerne

- og det med småt...

Bestilling

Da vi kun ønsker de friskeste af de friskeste produkter, arbejder vi med forudbestillinger, hvilket betyder, at vi først bestiller varer hos farmene, når du har lagt din ordre. Dette sikrer en højere kvalitet og det kan smages!

Vi har deadline hver tirsdag kl. 23:59, hvorefter vi leverer din ordre den efterfølgende lørdag.

ÆNDRING AF DIN ORDRE
Du kan godt reducere mængden i din ordre, men pga. risiko for udsolgt kan vi ikke garantere, at du kan få flere varer eller større mængder med i kurven efter deadline. Har du ændringer bedes du skrive til hej@tasty-coconut.com – så hjælper vi dig bedst muligt.


OBS!
Da vi først bestiller varer når ugens ordrer er kommet ind, kan vi være uheldige ikke at kunne få enkelte varer hjem. Er der i disse tilfælde dele af din ordre, som vi ikke kan få hjem i tide, vil du i dagene inden levering modtage en sms med info, og du har som kunde så tre valg.


1. At vi krediterer dig for de varer, som ikke kommer hjem i tide.
2. At du får byttet varerne til andre varer af samme værdi.
3. At vi rykker hele din ordre til ugen efter.

Vi har desværre ikke mulighed for at splitte din ordre op i 2 leverancer.

BETALING
Betalingen sker med betalingskort i webshoppen og trækkes med det samme. Derefter bestiller vi de friske varer hos vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden. På den måde lægger du en forudbestilling, som vi så skaffer hjem til dig. Derved får du varerne helt friske og bestilt specielt til dig.

Levering

PRISER
Grundet stigende fragtpriser skal du handle for min. 250 kr. for at kunne tjekke ud i shoppen. Dette gør vi, så vi slipper for at sætte fragtprisen op.

Prisen på fragt i Danmark er fast 65 DKK uanset hvor i landet du bor. Bestiller du for mere end 699 DKK, så er fragten dog gratis.

LEVERING I DANMARK
Vi leverer i hele Danmark (ekskl. ikke-brofaste øer). Levering foregår hver lørdag uanset hvor du bor i landet. Dagen før leveringen finder sted, vil du modtage en sms med information om din levering. Du vil via vores logistikpartner kunne live-tracke hvor chaufføren befinder sig.

OBS!

Chaufføren vil som udgangspunkt stille varerne foran din dør, hvis du ikke er hjemme (eller ikke har givet os en anden leveringsinstruks.)

Bor du i en aflåst opgang ringer chaufføren på din dørtelefon. Svarer du ikke her, vil chaufføren ringe til dig. Kommer han ikke i kontakt med dig vil han forsøge at komme ind i opgangen vha. dine naboer, så varerne kan stilles foran din hoveddør. Lykkes det ikke at komme ind i opgangen, prøver chaufføren igen på tilbagevejen senere på dagen. Alternativt dagen efter.

TIL IKKE-BROFASTE ØER
Ordrer til ‘ikke brofaste øer’ kan i øjeblikket ikke gennemføres, men vi leverer gerne til færgelejet på eget ansvar, mens vi arbejder på en bedre løsning. Skriv gerne dine ønsker i kommentarfeltet på din ordre.

Afhentning

Ordrer bestilt senest tirsdag kl. 23:59 kan også afhentes på vores kontoradresse i Herlev (Gundslevvej 3, 2730 Herlev) den førstkommende lørdag mellem kl. 8-20. Varerne står klar under halvtaget med dit navn på og kan hentes hele weekenden.

Vi glæder os til at levere friskhøstede superfrugter til dig!