Left Fortsæt med at handle her
Ordre

Din kurv er i øjeblikket tom

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Colombian Fruit Group

Økologi fra Sydamerika!

"Holistisk kvalitetssikring og
miljømæssig naturlig balance er altafgørende for os i ALT, hvad vi gør"

Colombian Fruit Group er et
farmfællesskab af familiefarme, som har en dyb tro på vigtigheden af god og
etisk landbrugspraksis af høj kvalitet på en måde der er i harmoni med naturen.

Alle vores farme er placeret langs de 3 "cordilleras" i Colombia, hvor luftfugtigheden
og vinden spiller en unik rolle for at give en førsteklasses,
vitaminrig og smagfuld frugt hele året rundt.

Økologisk gul pitaya, grenadilla, maracuya og meget mere.

Som de første og eneste kan Tasty Coconut nu snart tilbyde sydamerikanske, økologisk dyrkede superfrugter direkte fra små familiefarme.

Vi har længe været på jagt efter netop disse frugter, og vi har gennem de sidste måneder arbejdet med Ivonne og hendes team på at igangsætte et samarbejde.

Alle farme som er med i økofællesskabet er del af et program, hvor der er et særligt stort fokus på kvalitet, smag og på opretholdelse af biodiversiteten. Der foretages konstant analyser og evalueringer af deres agronomer og agroeksperter for at opretholde det naturlige og tilstrækkeligt afbalancerede miljø for frugterne og farmerne, for at forhindre enhver anden skade på økosystemerne.

Det er en prioritet for os det stærke bånd vi har til CFG-familier og velvære for alle de mennesker, familier og dele, der er involveret i CFG-virksomheden, det er en kollektiv adfærdspolitik.

Med dette samarbejde er der altså fokus på social, menneskelig udvikling og miljøbeskyttelse i de regioner, hvor farmene er placeret og vi fremmer dermed yderligere etisk landbrugspraksis, gode forhold og fair priseer for farmerne.

Pioneer indenfor den økologiske omstilling i Colombia.

For flere år tilbage begyndte rejsen for Ivonne, som har dedikeret sig selv til den økologiske omstilling. Hun etablerede Colombian Fruit Group for at gøre en forskel - nemlig at omlægge konventionelle frugtfarme til 100% økologi og biodynamisk landbrug. Udover de 10 farme som allerede er økologiske, rækker Ivonne ud til konventionelle farme og inviterer dem med i det økologiske projekt med alle dets fordele. Flere farme er allerede nu omlagt til økologi og er i såkaldt "transition" som er en overgangsfase, hvor der dyrkes efter økologiske princippet, selvom frugterne endnu ikke må sælges som økologiske.

"Vi glæder os til at vi kan få endnu flere farme med på den økologiske bølge" siger Ivonne.

Nye farmere kommer til..

Når nye farme slutter sig til Colombian Fruit Group familien, begynder missionen, hvor det sjove starter. Efter adskillige tests opretter deres chefagronom et personligt program IO CARE for at genvinde de sunde næringsstoffer, jorden burde have med respekt for dens organiske natur. Når dette er opnået, plantes økologiske frø, og så venter vi kun på, at blomster blomstrer.

Colombian Fruit Group etablerer et program og et produktionssystem, der opretholder sundheden for jorden, økosystemer og mennesker. Programmet tilpasses den enkelte farm og sikre implementeringen af økologiske processer med fokus på biodiversitet og kredsløb der er tilpasset lokale forhold. Resultatet er frugter som du aldrig har smagt dem før!

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor er vi stolte over at tilbyde lækre og naturligt dyrkede superfrugter fra Colombian Fruit Group
KØB UNIKKE FRUGTER FRA COLOMBIAN FRUIT GROUP SNART