Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Medical Medium

- lær mere om hvordan bladsellerijuice kan bidrage til et bedre helbred

Hvorfor bladsellerijuice?

Måske har du hørt om Anthony William aka Den Medicinske Seer. Hvis ikke, så er han kort fortalt en spirituel vejleder, som har startet en bladsellerijuice bølge, som mange tusinde mennesker verden over, har gjort til en del af deres hver dag.

Mange der har stiftet bekendskab med Medical Medium, har valgt at gøre frisk sellerijuice til en del af deres morgenrutine grundet dets, i følge Anthony William, helbredende egenskaber.

Dette kan, ifølge Anthony William, være en af ​​de enkleste ting, du kan gøre for at gøre en stor forskel i, hvordan du har det i din dagligdag.


Kilde: Medical Medium - Bladsellerijuice 101

En af de kraftigste og mest anti-inflammatoriske fødevarer

Ifølge Anthony William siger, er sellerijuice en af ​​de mest kraftfulde og helbredende juicer, vi kan drikke, og hævder endda, at resultaterne kan ses på så lidt som en uge. Sellerijuice byder på enzymer, coenzymer og hæver saltsyre i maven, så maden er let fordøjelig. Dette hjælper med at forhindre en lang række gastrointestinale lidelser. Fordelene spænder vidt, men en han er mest imponeret over, er den effekt, det har på smerterelateret betændelse.

Selleri er en af ​​de mest kraftfulde anti-inflammatoriske fødevarer, fordi den udsulter de dårlige bakterier, gær, skimmelsvampe, svampe og vira, der er til stede i kroppen, samtidig med at den tillader de gode bakterier at trives. Den er fugtgivende på cellulært niveau, hjælper med at skylle toksiner og snavs ud af tarmkanalen og leveren og det gør den til den perfekte drik til reparation af tarmslimhinden. Derved bliver patogener, som ofte er den underliggende årsag til betændelse, dræbt, hvilket giver din krop den pause, den har brug for, for at kunne heale.

Har du mod på at prøve selv? Sådan gør du:

Anthony William anbefaler en særlig morgenrutine for optimal udrensning og fordøjelse i løbet af dagen. Det virker måske som noget af en mundfuld, og det er det måske også alt efter hvor du kommer fra. Du behøver dog ikke starte med det hele på én gang, men du kan gradvist implementere mere og mere i dit eget tempo.

Step 1: Citronvand på tom mave

Når du står op om morgenen og har børstet tænder, er første step at starte med friskpresset citronvand på tom mave. Drik så meget du kan - Anthony William anbefaler at du drikker ca. 0,5l på tom mave hver morgen. Når du har drukket din citronvand skal du vente ca. 30 min. før du går videre til step 2. Brug gerne ventetiden på at rense og juice bladselleri og gør dig evt. klar (tag tøj på og pak din taske, hvis du skal på arbejde). Udnyt tiden, så blir det lidt nemmere at implementere i din hverdag.

Step 2: Friskpresset bladsellerijuice

Efter ca. 30 min. er du klar til næste step - nemlig 0,5l friskpresset bladsellerijuice. Sørg for at drikke juicen på tom mave (udover citronvanden) for at hæve saltsyreniveauet og sætte dig op til let fordøjelse resten af ​​dagen. Hvis du ikke har en god juicer, kan du hakke sellerien i mindre stykker og blende den i en blender med et skvæt filtreret vand og derefter si den i en nøddemælkspose eller en si. Køb økologisk selleri, når det er muligt.

Efter din bladsellerijuice skal der helst gå yderligere 30 min., før du går videre til næste step. SOm enten er morgenmad eller heavy metal detox smoothie.

Hos Tasty Coconut har vi altid friskhøstede bladselleri direkte fra farmen.

Step 3: Heavy metal detox smoothie

Denne smoothie er ikke kun lækker, den er, ifølge Anthony William, også perfekt designet til at inkludere fem nøgleingredienser, der arbejder sammen i synergi for at trække tungmetaller som kviksølv, bly, aluminium, nikkel, kobber og cadmium ud af dine organer, hvor de ophobes.

Giftige tungmetaller er stort set overalt og er til stede i ting, vi kommer i kontakt med hver dag, såsom aluminiumsdåser og aluminiumsfolie, batterier, metalkogegrej, gammel maling og endda de fødevarer, vi spiser. For eksempel er pesticider og herbicider (som er svære helt at undgå selv på en streng økologisk kost), en almindelig kilde til tungmetaller.

Ingredienser:
2 bananer
2 kopper vilde blåbær
1 kop koriander
1 kop appelsinjuice
1 tsk byggræsjuicepulver
1 tsk spirulina
1 lille håndfuld atlantisk dulse
Brug frisk kokosvand som væske i din smoothie. (vand kan også gå an)

Spis masser af frugt i løbet af formiddagen

Medical Medium anbefaler at du spiser frugt til morgen mad, da det er let fordøjeligt. Du kan spise lige den fruggt du har lyst til og gerne så du lægger en bund og føler dig mæt uden at være for mæt.

Særligt nærende frugter er rød dragefrugt, papaya, mango, æbler og bananer.

Drik 0,5l frisk kokosvand

Medical Medium anbefaler at du drikker frisk kokosvand op af dagen, da kokosvand er særligt hydrerende.

Kokosvand fra friske kokosnødder indeholder B-vitaminer, lidt C-vitamin, mineraler som kalium, magnesium og fosfor samt elektrolytter, som genopretter din væskebalance.

Vi har som de nok eneste friske unge kokosnødder som vi kan levere direkte til din hoveddør.

Har du lyst til at prøve, så hører vi meget gerne om dine fremskridt.

Mange af vores kunder og følgere har implementeret bladsellerijuice som en del af deres hverdag. Har du lyst til at hoppe med på bølgen, så kunne det være spændende at følge din udvikling. Hvis du har lyst kan du skrive til os på hej@tasty-coconut.com eller tagge os på instagram.

Fødevarer du bør forsøge at ekskludere eller minimere brugen af:

  • Radikale fedtstoffer (olier, kylling, æg, bacon, mælk, yoghurt, nøddesmør, olie, avocado osv.)
  • Tørrede frugter
  • Salt
  • Animalske fødevarer