Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Vi vil ændre Nordens frugtvaner!

Hos Tasty Coconut har vi fået nok af smagløs og kedelig frugt. Vi er trætte af supermarkedernes strængede avocadoer, blege ananas og sure mangoer, der aldrig modner ordentligt. Vi mener generelt at udvalget af eksotisk frugt og grønt heroppe i Norden er for slapt, og smagen for flad. Det må kunne gøres bedre!

Derfor har vi taget sagen i egen hånd og importerer selv nøje udvalgte frugter direkte fra farme i Europa, Uganda og Thailand, så vi idag har Skandinaviens lækreste udvalg af træmodnede kvalitetsfrugter. Og vi er konstant på udkig efter nye små farmere og lokale producenter, for det er her vores hjerter banker stærkest.

Vores mission er at levere det bedste af det bedste indenfor næringsrige plantebaserede fødevarer, så du langt om længe kan sætte tænderne i en mango, der faktisk smager af mango, drikke friske kokosnødder, juice de mest vitaminrige bladselleri eller nyde tropernes sande konge - Jackfruit!

Vores vitaminer kommer ikke i små plastikbøtter...

Det handler jo om sundhed og den gode smag. Om farverne, vitaminerne og solen - og om den korteste vej fra høst til hoveddør.

Nøglen til dette er nære relationer til små passionerede producenter og en forsyningskæde uden unødvendige mellemmænd.

Vi arbejder derfor tæt sammen med små lokale farmere, så vi som noget ret unikt også kan sikre os tropiske frugter, der modner på træet og derved opnår og bevarer deres fulde næringsværdi.

Europæisk økologi eller tropiske superfrugter?

Er du mest til europæiske varer såsom appelsiner, citroner og avokado, så finder du hos os de lækreste, friskeste og mest smagfulde af slagsen fra træerne i Spanien.

Er du nysgerrig på tropernes farverige frugter, så har du rig mulighed for at udforske disse, med vores spændende udvalg af frugter du formentlig aldrig har hørt om før. Prøv fx. vores populære smagekasse, som er både en visuel, farverig og vitaminrig oplevelse.

Hvad end du vælger er kvaliteten i højsædet, og vi leverer dine varer direkte til din hoveddør hver fredag.

Vi håber du bliver inspireret til sunde og spændende madvalg hos os, og vi modtager meget gerne forslag til nye varer, hvis der er noget i vores sortiment du savner.

Vil du omlægge din livsstil?

Følger du Anthony William "The Medical Medium", eller har du omlagt din diæt til en plantebaseret livsstil?

Bliver du inspireret af eksperimenterende veganske kokke på sociale medier og søger ingredienser, du aldrig har hørt om før?

Så er du kommet til det helt rette sted! Og bliver din nye livsstil permanent, kan du købe de fleste af vores varer som abonnement, så du helt automatisk får leveret din selleri eller dine avocadoer til døren hver uge.