Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

La Vall De La Casella

Spanien

The Valley of the Casella

Vall de la Casella Cooperative blev født i 1996 i Alzira, i omgivelserne af den kommunale naturpark La Murta og La Casella, hvorfra det har fået sit navn. Deres frugtplantager er skove med appelsin- og frugttræer, med nogle eksemplarer over 100 år gamle, omgivet af middelhavshække, hvor gamle sorter er bevaret for at forhindre deres forsvinden.

Santiago og Laura (som driver stedet til dagligt), har nogle simple krav til deres samarbejdspartnere. At man tilbyder rimelige priser og anstændige arbejdsforhold for farmerne i kooperativet, som Santiago og Laura har etableret et horisontalt netværk med. De går meget højt op i, at beskytte de dyr, insekter og planter, der lever på deres marker og de sætter en ære i, at tilbyde den højeste kvalitet og sikkerhed indenfor fødevarer. Dette sikres bl.a. ved at deres varer høstes og sendes på bestilling kort tid efter de er høstet.

En kedelig tendens vendes ved direkte handel med farmene via kooperativer.

Med La Casella's agroøkologiske filosofi søger de at opnå et mere retfærdigt og mere ligeværdigt samfund for forbrugerne og ikke mindst for deres farmere.

Der findes nogle rigtig store spillere på den spanske frugtscene som opkøber store mængder frugt fra små farme, som de sælger videre til importører i Nordeuropa. Dette er bl.a. en af grundende til at frugt og grønt i supermarkederne kan sælges så billigt som det kan.

Dette skaber en uligevlgt i markedet og markant dårligere forhold for farmerne. Vi er derfor på en fælles mission med La Casella om at skabe en mere bæredygtig model, som tilgodeser farmerne, som bør få den højeste pris for deres varer.

Forenet af den samme tilgang til økologisk landbrug

Udover et væld af lækre citrusfrugter dyrkes der i farmfællesskabet både avocado, kakifrugt, pitaya, papaya, vindruer, granatæbler, peberfrugter og endda økologiske bananer! Ja La Vall De La Casella modtager økologiske bananer fra en lille farm på La Palma. Fran dyrker økologiske bananer som er super søde og som ikke udsættes for modningsgas som bananer fra Sydamerika ellers udsættes for. Da bananerne modner længere tid på træerne har de en sødere og mere intens smag en de bananer du finder i supermarkedet.

Vær med til at forbedre forholdene for de spanske farmere og bestil varer fra La Vall De La Casella!

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor er vi stolte over at tilbyde lækre økologiske varer fra La Vall De La Casella