Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Prøv også
DEADLINE TIRSDAG KL. 23:59 - LEVERING FØRSTKOMMENDE WEEKEND

Jacob's Farms

Uganda

"Special thanks go to Jesper from Tasty coconut. 👏 Thank you for the tolerating heart, in the first place our quality was not 100% perfect but he didn’t give up on us. He advised on what should be done and what exactly Denmark people need and since then our quality has highly improved. Thanks for the endless advice and financial support you have put a smile on thousands of people in my community. 🙏"

En ung indsjæl og iværksætter.

Jacob er en 23-årig ung mand fra Kampala i Uganda. Efter en familiekrise forsøgte han at hjælpe sin mor og familien ud af økonomiske vanskeligheder ved at høste frugter fra deres lille farm og sælge dem til sine klassekammerater i skolen. 

Som 16 årig fik han den idé at udvide dette koncept til andre klasser på hans skole, og endda til andre skoler. Jacob og hans familie begyndte derfor at dyrke majs, bønner og forskellige frugter på farmen i sommerferien, og da ferien var slut var nogle afgrøder klar til høst - og så tog det fat.

Han åbnede noget tid efter sit eget firma, men havde kun tilladelse til at sælge indenfor Ugandas grænser. Det lykkedes ham dog at eksportere til Mellemøsten via lokale eksportører, men de åd det meste af hans profit.

Vi giver en hjælpende hånd.

Jacob manglede sit eget pakhus og de nødvendige tilladelser til selv at kunne eksportere til udlandet.

Dette kostede penge som han ikke havde, men det er heldigvis i denne tid at vi tilfældigvis kontaktede ham i håb om et samarbejde.

Han spurgte om vi havde lyst til at hjælpe ham økonomisk med de manglende midler, og det sagde vi ja til.

Jacob har idag et pakhus, er ved at have alle tilladelser på plads og bruger dele af sit overskud på at hjælpe lokalsamfundet. Han er en del af en organisation - The Risen Girls Initiative - som har til formål at hjælpe og støtte kvinder i at få en uddannelse og et arbejde, og han har ansat nogle af medlemmerne på sin farm.

I fællesskab med dem kører han rundt på små farme og høster selv de frugter vi bestiller ugen inden vi leverer dem til dig.

Friskhøstede superfrugter direkte fra træet til dig.

Ca. hver anden til tredje uge får vi en ny sending friskhøstet frugt hjem fra Jacob's Farms.

Vi får bla. søde mangoer, store og små ananas, kæmpe avocadoer, kakaofrugter, Matooke plantains, soursop, passionsfrugter, sukkerrør og - som nok de eneste i Skandinavien - store flotte Jackfruits!

Det hele groet 100% naturligt uden sprøjtemidler.

Tasty Coconut ønsker at styrke lokalsamfundene, skabe arbejdspladser lokalt og støtte mindre farme. Derfor vil vi fortsat støtte Jacob og hans vigtige arbejde i Kampala - det håber vi også du vil.