VeganMilker Premium 🌴 Til hjemmelavet plantemælk

399,00 DKK

Med en VeganMilker premium kan du lave din egen hjemmelavede plantemælk 🌱. Det eneste du skal bruge er en VeganMilker og din egen stavblender eller blender. VeganMilker sættet indeholder en plastbeholder, en si (plast og rustfrit stål), samt en presser i træ/ træmorter. Lav f.eks. plantemælk af nødder, frø og kerner, helt som du gerne vil have dem. VeganMilker er en nem måde at komme i gang på. Se instruktion nedenfor.

Beskrivelse

Om varen

Hæld vand i i VeganMilker beholderen og sæt filteret på plads. Fyld ingredienserne i filteret og brug en stavblender til at findele dem – eller hæld det hele i din blender og giv det 30-60 sekunder. Lad det blendede stå og give smag i 10-15 minutter, løft filteret op og pres det sidste ud af filteret med morteren. Hele nødder bør blendes i op til to minutter, frø i omkring ét minut. Nødder behøver ikke at ligge i blød, men de giver mere smag fra sig, hvis de gør. Natten over er bedst, men et par timer kan ofte gøre det.

Som sødestof kan alt egentlig bruges: Dadler, honning, ahornsirup og bær. Som øvrige smagsgivere er græskarkerner, hampefrø eller sesamfrø rigtigt gode.

VeganMilker er lavet af top kvalitets rustfrit stål og plastik uden giftige komponenter så som BPA, PVC, Formaldehyd, osv. Træmorter i fyrretræ fra SGS & PEFC, certificeret bæredygtige skove, designet til at holde for evigt. Lavet i Europa. 100% fremstillet i Spanien med materialer af højeste kvalitet.‎

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
VeganMilker Premium 🌴 Til hjemmelavet plantemælk
399,00 DKK
- +