Unge økologiske kokosnødder, 9 stk. 🌴 Thailand

269,95 DKK

Efter en meget lang ventetid er de her. Unge økologiske kokosnødder i begrænset antal fra Thailand. Nyd solen med en iskold og økologisk ung kokosnød leveret direkte fra farmen i Thailand til din hoveddør.

Du får i alt 9 stk certificeret økologiske kokosnødder af sorten Nam Hom. Vores økologiske ‘young coconuts’ dyrkes i symbiose med naturen i fokus efter permakultur-principper. Du åbner dem let med en af vores kokosnødde åbnere. Se vores kokostilbehør her.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Om varen

Unge økologiske kokosnødder er fyldt med kokosvand, som er gaven til dig fra naturen. Frisk kokosvand smager dejlig sødt og er fyldt med elektrolytter. Kokosvand har et højt indhold af B-vitamin, C-vitamin, kalium, magnesium, fosfor og elektrolytter, og kan derfor give dig et godt boost af vigtige vitaminer og mineraler i hverdagen.

De unge økologiske kokosnødder sejles hertil med skib direkte fra Bangkok havn og er 4-5 uger undervejs i kølecontainer. Du åbner den let med en af vores kokosnødde åbnere. Se også vores kokostilbehør.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Unge økologiske kokosnødder, 9 stk. 🌴 Thailand
269,95 DKK
Out Of Stock