Ung drikke kokosnød, 1 stk. 🌴 fra Thailand

29,95 DKK

Er en kasse for meget? Sü køb en ung drikke kokosnød enkeltvis! Oplev det søde, forfriskende og naturlige kokosvand og det lÌkre cremede kokoskød. Dette er en helt anden og mere eksotisk oplevelse end en brun moden kokosnød! Vi har friske unge Nam Hom Coconuts fra Thailand, og du übner dem let med en af vores kokosnødde übnere. Se vores kokostilbehør her. Skal opbevares køligt.

Beskrivelse

Om varen

En drikke kokosnød er fyldt med kokosvand, som er gaven til dig fra naturen. Frisk kokosvand smager dejlig sødt og er fyldt med elektrolytter. Kokosvand har et højt indhold af B-vitamin, C-vitamin, kalium, magnesium, fosfor og elektrolytter, og kan derfor give dig et godt boost af vigtige vitaminer og mineraler i hverdagen.

En drikke kokosnød sejles hertil med skib direkte fra Bangkok havn og er 4-5 uger undervejs i kølecontainer. Du übner den let med en af vores kokosnødde übnere. Se ogsü vores kokostilbehør.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge pü tÌlleren pü forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. LĂŚs mere...

 

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Ung drikke kokosnød, 1 stk. 🌴 fra Thailand
29,95 DKK
- +