Ugli fruit, ca. 400g 🌴 fra Jamaica

29,95 DKK

Ugli fruit er en stor sort af citrusfrugter, med en gennemsnitlig diameter på 10 til 15 centimeter og har en uregelmæssig, oval form. Skrællen er halvtyk, læderagtig og ru, dækket af pletter af rynker. Frugterne har nuancer af grøn, gul og orange, og når frugten modnes, vil den udvikle dybere gul-orange nuancer og undertiden grønne pletter.

Skallen fjernes let, og kødet opdeles i 10 til 12 store segmenter, adskilt af fibrøse membraner. Kødet varierer også i farve fra gul til orange og er saftig. Ugli fruit er aromatiske med en let, citronlignende duft og har en sød, spændende smag med frugtagtige noter af ananas, grapefrugt og appelsiner.

 

 

Varenummer (SKU): 2448 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Om varen

Ugli fruit er en stor sort af citrusfrugter, med en gennemsnitlig diameter på 10 til 15 centimeter og har en uregelmæssig, oval form. Skrællen er halvtyk, læderagtig og ru, dækket af pletter af rynker. Frugterne har nuancer af grøn, gul og orange, og når frugten modnes, vil den udvikle dybere gul-orange nuancer og undertiden grønne pletter.   Skallen fjernes let, og kødet opdeles i 10 til 12 store segmenter, adskilt af fibrøse membraner. Kødet varierer også i farve fra gul til orange og er saftig. Ugli fruit er aromatiske med en let, citronlignende duft og har en sød, spændende smag med frugtagtige noter af ananas, grapefrugt og appelsiner.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Ugli fruit, ca. 400g 🌴 fra Jamaica
29,95 DKK
- +