Sort lime, 100g 🌴 Spanien

99,95 DKK

Sort lime er små i størrelsen (2-4 centimeter i diameter) og er runde til ovale i form. Skallen varierer i farve fra solbrun til mørk brun, næsten sort ud, og er hård, tyk og læderagtig med plettet og svage striber. Sort lime har en skarp duft, når de åbnes, og tilbyder en sødt, syrlig citrus smag med gærede undertoner. Sorte limefrugter bruges til at give en citrusagtig, røgfyldt smag til supper, risretter og gryderetter men er også gode i drinks.

Varenummer (SKU): 2542 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Om varen

Sort lime er små i størrelsen (2-4 centimeter i diameter) og er runde til ovale i form. Skallen varierer i farve fra solbrun til mørk brun, næsten sort ud, og er hård, tyk og læderagtig med plettet og svage striber. Sort lime har en skarp duft, når de åbnes, og tilbyder en sødt, syrlig citrus smag med gærede undertoner.   Sorte limefrugter bruges til at give en citrusagtig, røgfyldt smag til supper, risretter og gryderetter men er også gode i drinks.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Sort lime, 100g 🌴 Spanien
99,95 DKK
- +