Slangefrugt (Snake fruit / Salak) 500g 🌴 Indonesien

79,95 DKK

Slangefrugt, også kaldet Salak, har en skinnende rødbrun skællet skal. Ydersiden af ​​frugten ser ru og hård ud, og ligner slangeskind, men huden er tynd og meget let at skrælle. Slangefrugt er omtrent på størrelsen med ​​en moden figen og genkendes på sine spidse ender. Kødet er gul-hvidt til lyserødt og har en sprød æblelignende struktur, det er saftigt og har en sød og sur smag. Der er store, flade uspiselige frø midt i frugten.

Varenummer (SKU): 143 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Slangefrugt, også kaldet Salak, har en skinnende rødbrun skællet skal. Ydersiden af ​​frugten ser ru og hård ud, og ligner slangeskind, men huden er tynd og meget let at skrælle. Slangefrugt er omtrent på størrelsen med ​​en moden figen og genkendes på sine spidse ender. Kødet er gulhvidt til lyserødt og har en sprød æblelignende struktur, det er saftigt og har en sød og sur smag. Der er store, flade uspiselige frø midt i frugten.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
16
- +
x