Papaya, Formosa, ca. 1,5 kg 🌴 Brasilien

79,00 DKK

Papaya er en aflang frugt med en mild sødlig smag. Kernerne i midten smager lidt af karse, men spises normalt ikke. Når den er moden skal den føles lidt blød (som en moden avokado eller blødere). Frugten skæres over, og spises med en ske.

Beskrivelse

Om varen

En papaya er et lille, tyndt forgrenet træ, normalt med en enkelt stamme, der vokser fra 5 til 10m høj, med spiralt arrangerede blade indesluttet på toppen.Frugten er egentligt et stort bær, der generelt er sfærisk eller cylinderformet og ca. 15–45 cm lang og 10–30 cm i diameter. Den er moden, når den føles blød (så blød som en moden avokado eller blødere). Langs væggene i det store centrale hulrum er der knyttet mange sorte frø, som fjernes med en ske inden papayaen nydes!

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Papaya, Formosa, ca. 1,5 kg 🌴 Brasilien
79,00 DKK
- +