Økologiske Shiitake svampe 🌴 500g.

89,00 DKK

LÌkre økologiske shiitake svampe fra Holland. Shiitake er en spiselig svamp, der er hjemmehørende i Østasien, og den dyrkes og konsumeres i f.eks. Kina og Japan.  Shiitake svampe er faktisk en af verdens mest dyrkede svampe, og den kan bruges til mange forskellige retter, som f.eks. svamperagout , i en salat eller som tilbehør til en hovedret. I Japan bruges den bl.a. til Miso suppe. Vi har valgt at sÌlge økologiske shiitake svampe, fordi vi gerne vil udbrede økologien. Stokken er sej og skÌres af.

Beskrivelse

Om varen

LÌkre økologiske shiitake svampe fra Holland. Shiitake er en spiselig svamp, der er hjemmehørende i Østasien, og den dyrkes og konsumeres i f.eks. Kina og Japan.  Shiitake svampe er faktisk en af verdens mest dyrkede svampe, og den kan bruges til mange forskellige retter, som f.eks. svamperagout, i en salat eller som tilbehør til en hovedret. I Japan bruges den bl.a. til Miso suppe. Vi har valgt at sÌlge økologiske shiitake svampe, fordi vi gerne vil udbrede økologien. Stokken er sej og skÌres af.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge pü tÌlleren pü forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. LĂŚs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Økologiske Shiitake svampe 🌴 500g.
89,00 DKK
- +