Økologisk ingefærshot – Det simple, 1 liter 🌴 Økolyst

95,00 DKK

Et økologisk ingefærshot fra Økolyst er ikke tænkt som en læskedrik, men som et højkoncentreret tilskud til din almindelige varierede kost. Økolyst anbefaler, at du drikker vores shots opblandet i forbindelse med et måltid, da ingefær og gurkemeje fremmer din fordøjelse.
Disse shots kan benyttes af alle, men egner sig til en vegansk eller palæolivstil, hvor let omsættelige kulhydrater undgås. Produkterer ikke tilsat konserveringsmiddel og tilsætningsstoffer.

Økolyst koldpresser selv alle råvarer, fylder juicen på flasker og emballerer lokalt i København. Økolyst producerer få flasker af gangen og fremstiller alt i hånden, så den høje kvalitet af hver enkelt batch sikres.

Ingefær- og gurkemejerødderne stammer fra troværdige leverandører fra enten Peru eller Uganda, idet tests viser, at dette giver det mest koncentrerede indhold.

Alle produkter er certificeret biodynamisk! Dette betyder, at der bl.a. stilles krav til jordbundsforhold, tilladte tilsætningsstoffer, benyttet gødning osv.

Varenummer (SKU): 2625 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Om varen

Projektet udsprang af deres eget behov for et friskproduceret økologisk ingefærshot og gurkemejeshot med højt indhold af gurkemeje og derudover sukkerfrit (hverken tilsat eller fra frugt). En biodynamisk produktion og certificering sikrer også at bønderne som dyrker afgrøderne får en fair pris for deres varer. Økolystgtigst af alt er produktionen også bæredygtig og indebærer ikke fældning af regnskov eller jordudpining.

Ærligt, lokalt produceret, kke pasteuriseret, bæredygtigt & biodynamisk!

Indhold i et økologisk ingefærshot:

Citron
Ingefær
Gurkemeje
Kamille

Næringsindhold per 100 mL Det Simple Shot
Energi 136 kJ/32 kcal
Fedt 0,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 6,4 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 0,7 g
Salt 0,1 g

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Økologisk ingefærshot - Det simple, 1 liter 🌴 Økolyst
95,00 DKK
- +