Ananas 1,5 kg, ikke sprøjtet 🌴 fra Uganda

79,95 DKK

Prøv en ananas som du ikke har prøvet den før. Ananas i Danmark er ofte blege og kedelige da de plukkes alt for tidligt og aldrig når at modne. Når en ananas er moden er den orange i farven, og man kan hive bladene i toppen ud. Vores økologiske ananas bliver høstet, når du bestiller dem.

 

Varenummer (SKU): 2554 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Om varen

Prøv en ananas som du ikke har prøvet den før. Ananas i Danmark er ofte blege og kedelige da de plukkes alt for tidligt og aldrig når at modne.  Det synes vi er synd og derfor leverer vi ananas som du aldrig har smagt dem før. De leveres nemlig til dig indenfor 6 dage efter de er høstet, og det kan smages. Du vil modtage en ananas der er mere saftig end lækker end nogen anden ananas du har smagt i Danmark. Tip: Når en ananas er moden er den orange i farven, og man kan hive bladene i toppen ud.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Ananas 1,5 kg, ikke sprøjtet 🌴 fra Uganda
79,95 DKK
- +