Økologisk Aloe Vera, 2 stk. blade/arme 🌴 Spanien

119,95 DKK

Produktet er en økologisk aloe vera, der dyrkes på den økologiske farm i det sydlige Spanien. Du får to blade/arme økologisk aloe vera, som opbevares bedst på køl. Klip et stykke af armen og skrab geleen ud med en ske. Geleen kan f.eks. bruges i en smoothie eller juice. Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar, bl.a. ved at ”fodre” mælkesyrebakterierne og normalisere den naturlige fordøjelse, så du undgår forstoppelse og oppustet mave. Det kan også have en effekt på smerter i led, og kan bruges på huden som f.eks. aftersun eller lindring ved insektbid pga. dens kølende og genopbyggende effekt.

Varenummer (SKU): 2360 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Økologisk aloe vera, der dyrkes på den økologiske farm i det sydlige Spanien. Du får to blade/arme økologisk aloe vera, som opbevares bedst på køl. Klip et stykke af armen og skrab geleen ud med en ske. Geleen kan f.eks. bruges i en smoothie eller juice. Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar, bl.a. ved at ”fodre” mælkesyrebakterierne og normalisere den naturlige fordøjelse, så du undgår forstoppelse og oppustet mave. Det kan også have en effekt på smerter i led, og kan bruges på huden som f.eks. aftersun eller lindring ved insektbid pga. dens kølende og genopbyggende effekt.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
- +
x