Lulo (Naranjilla), 500g 🌴 fra Equador

89,95 DKK

Lulo eller Naranjilla, som betyder “lille appelsin” på spansk, er frugterne af en stor, subtropisk, busket plante. Lulo har en forfriskende citrus smag, med nuancer af rabarber og lime eller endda tomat. Lulo bruges næsten altid som en saft med noget tilsat sukker, da mange mennesker finder den sur-søde citrusfrugt for overvældende.

Lulo kaldes også Naranjilla de Quito og er botanisk klassificeret som Solanum quitoense. Lulo er medlem af natskyggefamilien og er relateret til ægplanter, tamarillo og tomater.

Varenummer (SKU): 2571 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Om varen

Lulo eller Naranjilla, som betyder “lille appelsin” på spansk, er frugterne af en stor, subtropisk, busket plante. Lulo har en forfriskende citrus smag, med nuancer af rabarber og lime eller endda tomat. Den bruges næsten altid som en saft med noget tilsat sukker, da mange mennesker finder den sur-søde citrusfrugt for overvældende.

Frugten kaldes også Naranjilla de Quito og er botanisk klassificeret som Solanum quitoense. Lulo er medlem af natskyggefamilien og er relateret til ægplanter, tamarillo og tomater.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Lulo (Naranjilla), 500g 🌴 fra Equador
89,95 DKK
- +