Longan, 1 kg 🌴 fra Thailand

99,95 DKK

Longan (drageøjne) er en sød lille frugt der kan spises som en snack. Frugten rund og hvid, med en sort sten i midten der ligner en pupil. Skrællen kan pilles af med neglene og smager lidt som champagnebrus-is. Ved modtagelse hænger de ofte stadig på den lille kvist hvorpå de vokser.

Longan er i familie med rambutan, long kong og lychee, som de fleste kender.

Varenummer (SKU): 2507 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Longan (drageøjne) er en sød lille frugt der kan spises som en snack. Den er i slægt med ca. 20 arter, der er udbredt i Kina, Sydøstasien, Indonesien, Ny Guinea og Australien. Det er store, stedsegrønne træer med finnede blade. De enkelte blomster er uanselige, men da de er samlet i store klaser, ses de alligevel let. Longan er en oval stenfrugt med en enkelt, sort kerne, saftigt og hvidt frugtkød og en tynd, rød eller orange hud.

Træet bærer frugter på samme tidspunkt som litchi. Det har navnet fordi frugterne ligner øjne. Når man skræller den er frugten rund og hvid, med en sort sten i midten der ligner en pupil.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
- +
x