Kassava, 1 kg, ikke sprøjtet 🌴 fra Uganda

69,95 DKK

Kassava har en sød og nøddeagtig smag og kan spises efter at den er kogt. Det er en vigtig kilde til kulhydrater med en lille smule protein. Kassava kan tilberedes på samme måde som en kartoffel og smager helt fantastisk.

Kassava er efter kartoflen verdens vigtigste knoldplante. Kassava (Cassava) kaldes også Maniok eller Yuca, og den brødføder flere hundrede millioner mennesker i det tropiske bælte på planeten. Den bruges bl.a. som alternativ til mel og indeholder ingen gluten. Kassava kan både koges, ovnsteges, frituresteges, pureres etc., og så smager den godt. Smagen er lidt sin egen, men kogt har den en naturlig grøntsagssødme, og ristes den, så smager den henad kastanjer eller nødder. Kassava er dog giftig i rå form.

Varenummer (SKU): 2852-1 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Kassava har en sød og nøddeagtig smag og kan spises efter at den er kogt. Det er en vigtig kilde til kulhydrater med en lille smule protein. Den kan tilberedes på samme måde, som en kartoffel og smager helt fantastisk.

Kassava er efter kartoflen verdens vigtigste knoldplante. Kassava (Cassava) kaldes også Maniok eller Yuca, og den brødføder flere hundrede millioner mennesker i det tropiske bælte på planeten. Den bruges bl.a. som alternativ til mel og indeholder ingen gluten. Denne rodfrugt kan både koges, ovnsteges, frituresteges, pureres etc., og så smager den godt. Smagen er lidt sin egen, men kogt har den en naturlig grøntsagssødme, og ristes den, så smager den henad kastanjer eller nødder. Kassava er dog giftig i rå form.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Kassava, 1 kg, ikke sprøjtet 🌴 fra Uganda
69,95 DKK
- +