Kaki frugt, ca. 16 stk 🌴 fra Spanien

149,00 DKK

Prøv en økologisk kaki fra Spanien. En kaki frugt minder lidt om en forvokset tomat i udseendet, og har en sød, cremet og saftig tekstur når den er moden. Smagen minder om en pikant, mild blanding af abrikos, fersken og figen. Kaki må gerne ligge og blive bløde. Alt undtagen bladene på toppen kan spises, og en økologisk kaki fungerer godt f.eks. i en smoothie. Du kan også lave din egen ‘marmelade’ ved at mose kaki sammen med jordbær.

Beskrivelse

Om varen

Prøv en lækker kaki frugt fra Spanien. En kaki frugt minder lidt om en forvokset tomat i udseendet, og har en sød, cremet og saftig tekstur når den er moden. Smagen minder om en pikant, mild blanding af abrikos, fersken og figen. Kaki må gerne ligge og blive bløde. Alt undtagen bladene på toppen kan spises, og en økologisk kaki fungerer godt f.eks. i en smoothie. Du kan også lave din egen ‘marmelade’ ved at mose kaki sammen med jordbær.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
10
- +
x