Hel Jackfruit 🌴 fra Uganda

449,95 DKK

🌴  Som nok de eneste i Danmark, kan vi tilbyde hel jackfruit fra Uganda! Du modtager en hel frugt, som vejer mellem 7-10 kg, som du selv kan skære ud når den er moden. Pak jackfruiten ind i avispapir og opbevarden vedstuetemperatur i 2-3 dage indtil den bliver blød og dufter sødt.

Brug kokosolie på dine hænder og din kniv når du skærer den ud, da jackfruit udskiller en klistrende latex-agtig masse, som vil klistre fast på dine hænder og er svær at få af.

Jackfruit har en sød aroma og mange sammenligner smagen med en blanding af bananer, ananas og saftigt hubba bubba tyggegummi. Dette er en af vores absolut favorit frugter, og hvis du ikke allerede har smagt jackfruit, vi vil opfordre dig til at prøve at smage denne lækre frugt!

På lager

Varenummer (SKU): 255 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Om varen

At få en hel jackfruit er en oplevelse for sig selv. Jackfruit er den største træbårne frugt i verden og kan blive op til 80 cm lang og vejer op til 50 kg. Den har en tyk og nubret skorpe og inde i selve frugten, lige under skorpen, er de lysegule “pærer”, der udgør den spiselige del. De kødfulde pærer er 5 til 7 centimeter lange og trekantede. Mange mener at jackfruit dufter af hubbabubba tyggegummi og smager af mango, banan og ananas på én gang.

Vi gør opmærksom på, at du bør vurdere modenheden af din jackfruit ved levering. Jackfruit er klar når den er godt blød og dufter skønt og skal IKKE skæres op straks efter modtagelse.

Vores jackfruits er dyrket efter økologiske standarder, men farmen har ikke noget EU økologisk certifikat.

Frugten vejer ca. 10 kg.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
2
DIN KURV
- +
x