Durian Monthong ca. 2,3 kg 🌴 fra Thailand

599,95 DKK

Få en hel durian på ca. 3 kg, som du selv kan modne og åbne. Arten durian Monthong er den mest kendte og udbredte og et godt valg til begyndere, fordi den ikke er alt for ‘krydret’. Durian smager lige så godt, som den lugter grimt, for lad os være ærlige – durian er ikke for sarte sjæle. Den lugter lidt af rådne æg, men hvis man kan se bort fra lugten og først smager en durian, glemmer man alt om hvor slemt den lugter. Durian smager sødere og mere unikt end nogen anden frugt i verden, og nogen beskriver smagen som vaniljebudding med løg. Derfor omtales durian også som “Frugternes konge”. Dårlig lugt eller ej – durian skal smages (husk evt. klemme på næsen).

Varenummer (SKU): 245 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Prøv en hel frisk durian Monthong på ca. 2,3 kg. Durian er frugten af ​​flere træarter, der tilhører slægten Durio. Der er 30 anerkendte Durio-arter, hvoraf mindst ni producerer spiselig frugt, med over 300 navngivne sorter i Thailand og 100 i Malaysia, fra 1987. Durian er karakteristisk ved sin størrelse, stærke lugt og tornebetrækkede skorpe. Frugten kan blive op til 30 centimeter lang og 15 cm i diameter, og den vejer typisk 1 til 3 kg. Dens form spænder fra aflang til rund, farven på skallen skal være grøn til brun, og dens kød lysegul til rød, afhængigt af arten. Nogle mennesker betragter durian som en behagelig sød duft, mens andre synes aromaen er så stærk, at det ligefrem er ubehageligt. Duften er ligefrem så kraftig, at den er forbudt på hoteller, og offentlig transport flere steder i Asien, men er man først blevet ‘hooked’ er det svært at stoppe igen. Køber du en hel durian Monthong, skal du lade den sidde indtil den er moden. Du kan f.eks. tjekke om piggene kan skubbes mod hinanden, og evt. skære et lille hul og mærke om kødet er cremet og blødt.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
- +
x