Curuba, Bananpassionsfrugt, 500g 🌴 fra Peru

64,95 DKK

En bananpassionsfrugt er en dejligt sød frugt med et syrligt touch. Selvom det er en passionsfrugt, så er den markant anderledes i både udseende og smag, end de passionsfrugter du ellers kender.

 

Varenummer (SKU): 2463 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Om varen

En bananpassionsfrugt er en dejligt sød frugt med et syrligt touch. Selvom det er en passionsfrugt, så er den markant anderledes i både udseende og smag, end de passionsfrugter du ellers kender. Den er aflang som en banan og er enten gul eller grønlig. Også er den noget mere grynet i frugtkødet. Smagen er intens, lækker og forfriskende. Vores passionsfrugter er modnet på træet i Peru og dyrket uden brug af pesticider. De spises ved at skære dem over på langs, hvorefter du kan skrabe kødet ud med en ske. Velbekomme.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Bør opbevares på køligt. Holdbarhed 2 uger.
Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
6
DIN KURV
- +
x