Økologisk brun kokosnød, 5 stk. 🌴 fra Elfenbenskysten

59,95 DKK

Dette er en klassisk økologisk brun kokosnød fra Elfenbenskysten, som vi kender den. Forskellen på unge grønne kokosnødder og brune kokosnødder er hvor længe de har ligget. I de helt unge er kødet blødt og tyndt, men jo ældre kokosnødden bliver, jo hårdere bliver kødet. Du kan f.eks. blende vandet og kødet til kokosnøddemælk og bruge det i wokretter eller smoothies.

Beskrivelse

Om varen

Prøv en brun kokosnød fra Elfenbenskysten, som vi kender den. Forskellen på unge grønne kokosnødder og en brun kokosnød er hvor længe de har ligget. I de helt unge er kødet blødt og tyndt, men jo ældre kokosnødden bliver, jo hårdere bliver kødet. Du kan f.eks. blende vandet og kødet til kokosnøddemælk og bruge det i wokretter eller smoothies.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

 

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Økologisk brun kokosnød, 5 stk. 🌴 fra Elfenbenskysten
59,95 DKK
- +