Broccolispirer, 1 bakke 🌱 Mikrogrønt

34,95 DKK

Broccolispirer er er milde og kan bruges til de fleste retter. De er fulde af sunde vitaminer, mineraler og antioxidanter, og så er de smukke som dekoration på toppen af f.eks. supper og salater. Indholdet af en bakke med broccolispirer varierer fra sort til sort, alt efter hvor store de er, men de ligger omkring 75-150 gr. Holdbarheden er mellem 7-14 dage, og oftest 10-14 på de fleste. På køl er holdbarheden længst, så det anbefaler vi så vidt muligt, hvis man har plads. Minimum 5 grader.

Varenummer (SKU): 2635 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Om varen

Broccolispirer er milde og kan bruges til de fleste retter. De er fulde af sunde vitaminer, mineraler og antioxidanter, og så er de smukke som dekoration på toppen af f.eks. supper og salater.

Holdbarheden er mellem 7-14 dage – husk at vande dem. På køl er holdbarheden længst, så det anbefaler vi så vidt muligt, hvis man har plads. Minimum 5 grader.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge på tælleren på forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Holdbarhed ca. 8 dage på køl.
Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. Læs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Broccolispirer, 1 bakke 🌱 Mikrogrønt
34,95 DKK
- +