Biodynamisk økologisk olivenolie, 500ml 🌴 Spanien

239,00 DKK

Dette er en biodynamisk økologisk olivenolie. Hojiblanca er intens i smagen, og en biodynamisk jomfru olivenolie i sÌrklasse. Den er høstet nür den er grøn og høj pü polyfenole (antioxidanter), hvilket gør, at den ikke harsker. Et skønt produkt med stort fokus pü kvalitet og smag. Bør nydes til salater eller til nybagt brød.

Denne olivenolie fra Finca la Torre har vundet prisen som Spaniens bedste biodynamiske jomfruolivenolie 5 ĂĽr i trĂŚk. Den har desuden fĂĽet 100 point i den ‘Internationale olivenolie guide’ ud af 100 mulige og vandt titlen som ‘Verdens bedste Biodynamiske olivenolie’.

Beskrivelse

Om varen

Prøv en økologisk olivenolie, der er intens i smagen. Hojiblanca er en biodynamisk økologisk olivenolie i sÌrklasse fra Finca La Torre. Den er høstet nür den er grøn og høj pü polyfenole (antioxidanter) hvilket gør, at den ikke harsker. Det er et skønt produkt med stort fokus pü kvalitet og smag. Bør nydes til salater eller til nybagt brød.

Denne biodynamiske olivenolie fra Finca la Torre har vundet prisen som Spaniens bedste biodynamiske jomfruolivenolie 5 ĂĽr i trĂŚk. Den har desuden fĂĽet 100 point i den ‘Internationale olivenolie guide’ ud af 100 mulige og vandt ogsĂĽ som ‘Verdens bedste Biodynamiske olivenolie’.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge pü tÌlleren pü forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. LĂŚs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Biodynamisk økologisk olivenolie, 500ml 🌴 Spanien
239,00 DKK
- +