Bambus sugerør, 2 stk 🌴 genanvendelige

49,00 DKK

Du für et sÌt med 2 bambus sugerør, som er 100% naturlige og genanvendelige. De kommer i en stofpose, og der medfølger en sugerørsbørste. Hvert sugerør er hündlavet, og de varierer derfor i størrelse og pü design.
De er 100% naturlige og lavet af økologisk bambusrør , hvilket er et glimrende og holdbart alternativ til konventionelle plastik sugerør. Vores sugerør er certificeret økologisk bambus, hvilket betyder kemikaliefrit, antibakterielt og pesticidefrit, og sü sküner de miljøet for affald. Bambus sugerørene kan vaskes i lunt sÌbevand og renses med den medfølgende sugerørsbørste.

Beskrivelse

Vedligeholdelse

JÌvnlig vedligeholdelse af dit bambus sugerør forlÌnger sugerørets levetid. Kog dit bambus sugerør i 2-3 min og lad det tørre i køleskab. Brug den medfølgende børste til at rense sugerørerne indvendigt.

Bestilling og levering

Hvornår skal du bestille og hvordan får du leveret? Få svarene på ’Fragt og bestillings siden’…

Du kan se deadline for bestilling hver uge pü tÌlleren pü forsiden. Bestiller du efter deadline, bliver dine varer først leveret ugen efter.

Holdbarhed & Opbevaring

Læs mere om modning af frugt her…

Friskhedsgaranti

Tasty Coconut tilbyder “Friskhedsgaranti” hvilket betyder, at vi sender dig nye varer eller giver dig penge tilbage, hvis dine varer ikke er friske. LĂŚs mere...

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.
Bambus sugerør, 2 stk 🌴 genanvendelige
49,00 DKK
- +