OM VIRKSOMHEDEN

Hos Tasty Coconut er vores mission, at gøre det nemmere at spise mere frugt og grønt. Vi importerer spændende og anderledes fødevarer, fordi vi gerne vil vise forbrugerne, at det ikke behøver være kedeligt og ensformigt, at spise mere af det grønne.

Vi lægger vægt på økologi, biodynamisk produktion, træmodnede frugter og nyhøstede grøntsager. Derfor samarbejder vi med mindre farme fra hele verden, så vi på den måde sikrer, at vejen fra jord til bord er så kort som mulig. Størstedelen af vores udvalg vil altid være økologisk og vi bevæger os stille og roligt hen imod at blive 100% økologiske og biodynamiske.

VORES MISSION OG VÆRDIER

Hos Tasty Coconut er vores mission, at gøre det nemmere at spise mere frugt og grønt. Vi importerer spændende og anderledes fødevarer, fordi vi gerne vil vise forbrugerne, at det ikke behøver være kedeligt og ensformigt, at spise mere af det grønne.

Anbefalinger til dagligt frugtindtag

Sundhedsstyrelsen anbefaler 6 stykker frugt om dagen. Mange kæmper med at nå denne daglige mængde og det er bl.a. fordi det er kedeligt at spise frugt. Derfor tilbyder vi et mere smagfuldt og spændende produkt, end det forbrugerne er vant til.

Kvalitet

Træmodnede frugter er langt mere smagfulde og næringsrige end de frugter vi i dag finder i supermarkedet, som ofte er plukket umodne og fragtet hertil i containerskib. Vores frugter modnes på træet og plukkes når de er klar til at spise.

Støt Lokalsamfundet

Vi støtter lokalsamfundet i de lande vi arbejder sammen med. Det betyder at man som kunde direkte bidrager økonomisk til lokalbefolkningen i det pågældende land. Mød farmerne og se hvordan vores initiativ påvirker lokalbefolkningen

Vores adskiller sig markant fra andre produkter marked, da de alle er nyhøstede, træmodnede og smager som frugterne smager der, hvor de naturligt gror

OM OS

SÅDAN STARTEDE DET

Tasty Coconut blev startet i 2020 af undertegnede, Jesper Heitmann efter en ferie til Costa Rica med familien. Vi boede kun 50 meter fra stranden og havde 20 hektar fyldt med vild natur omkring os. Der var både kokospalmer, sukkerrør, bananpalmer og andre frugter, som vi aldrig havde hørt om.

Vi har altid været fascineret af frugter, herunder især eksotiske frugter, så det var virkelig en oplevelse. Da vi en dag blev inviteret ud hos en lokal farmer og fik en rundvisning i hans frugtplantage, blev vi meget inspirerede. Vi ville så gerne kunne bringe hele denne oplevelse til Danmark, og så var den første grundsten lagt.

Hver dag drak vi frisk kokosvand fra unge kokosnødder, der netop var høstet fra palmen, og da vi kom hjem savnede vi det rigtig meget. Derfor startede vi med at importere unge kokosnødder til Danmark, og på den måde kom Tasty Coconut til verden. Siden har det udviklet sig til mange andre slags varer, men de unge kokosnødder er stadig vores hjertebarn.

Udvalg fra shoppen

Menu
DanishEnglishSwedish
Vælg valuta
DKK Dansk krone