HVORDAN ÅBNER MAN EN YOUNG COCONUT?

Det får du svar på i denne sektion. Det første vi skal gøre opmærksom på er, at vi anbefaler, at man altid åbner kokosnødder således at man har mulighed for at se kokosvandet. På den måde kan man identificere evt. misfarvninger, dårlig lugt eller lign.

En helt ubehandlet young coconut

En ung kokosnød kan være ret uhandy når man lige har plukket den fra palmen. Denne variation ses ikke så ofte herhjemme endnu, selvom det helt klart er den mest autentiske oplevelse at drikke og spise en hel kokosnød. Den har også den fordel, at holdbarheden er længere pga. den tykke skræl der beskytter kokosnøddens indhold.

Grøn kokosnød

Herunder ses hvordan den åbnes:

Tag din machete/eller køkkenkniv og skær top og bund af.

Åben kokosnødden ved at hakke den øverste del af skallen af, således at man har mulighed for at se kokosvandet, og man på den måde kan identificere evt. misfarvninger, dårlig lugt eller lign.

Indsæt sugerør og drik (spis bagefter kødet med en ske).

En diamond cut young coconut

Imodsætning til en kokosnødden ovenfor, er denne kokosnød mere “klargjort”. Den yderste omkringliggende skal er fjernet og kokossnødden har form som en “diamant”.

Åbnes således:
1. Skær skrællen af toppen med en skarp kniv (pas på du ikke spilder).
2. Hak skråt ned i kokosnødden med bagenden af knivbladet i en rund ring. Brug så bagenden af knivbladet til at vrikke toppen af, således at der er frit udsyn til kokosvandet.
3. Nyd med sugerør og derefter ske.

Flere måder at åbne en kokosnød på

Flere eksempler på, hvordan man åbner en kokosnød kan ses nedenfor:

Hel kokosnød

Diamond cut

Hel kokosnød

Diamond cut

Udvalg fra shoppen

Menu
DanishEnglishSwedish
0
DIN KURV
  • No products in the cart.