FRAGT OG BESTILLING

Nedenfor har vi skrevet svarene på de spørgsmål vi får flest af.
Finder du ikke det svar, du søger, er du velkommen til at sende os en mail på hej@tasty-coconut.com, så svarer vi hurtigst muligt.

frugt bestilling

BESTILLING

DEADLINE FOR BESTILLING

Deadline for bestilling er tirsdag kl. 12, for at få leveret varerne tirsdag ugen efter på Sjælland og på Bornholm og onsdag i Jylland og på Fyn. Bestillinger foretaget efter tirsdag kl. 12, bliver leveret ugen efter om tirsdagen. Læs mere under afsnittet Levering.

ÆNDRING AF DIN ORDRE

Du kan godt reducere mængden i din ordre, men vi kan ikke garantere, at du kan få flere varer eller større mængder med i kurven efter deadline. Har du ændringer bedes du skrive til hej@tasty-coconut.com – så hjælper vi dig bedst muligt.

Er der dele af din ordre, som vi ikke kan få hjem i tide, inden ordren oprindeligt skulle have været afsendt, har du som kunde tre valg.
1. At vi krediterer dig for de varer, som ikke kommer hjem i tide.
2. Bytter varerne til andre varer.
3. Rykker hele din ordre til næste uge.

Vi kan desværre ikke splitte din ordre op i 2 leveranser.

BETALING

Betalingen sker med betalingskort i webshoppen og trækkes med det samme. Derefter bestiller vi de friske varer hos vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden. På den måde lægger du en forudbestilling, som vi så skaffer hjem til dig. Derved får du varerne helt friske og bestilt specielt til dig.

frugt bestilling

LEVERING I DANMARK

PRISER PÅ FRAGT

Prisen på fragt i Danmark er fast 39 kr. uanset hvor meget du handler for.

LEVERING I DANMARK

Vi leverer i hele Danmark (ekskl. ikke-brofaste øer) og på Bornholm. Levering foregår hver tirsdag på Sjælland og Bornholm og hver onsdag på Jylland & Fyn. Om formiddagen vil du modtage en sms med forventet leveringstidspunkt. Chaufføren vil som udgangspunkt stille varen foran din dør, hvis du ikke er hjemme, og hvis du ikke har givet os en anden leveringsinstruks.

Bor du i en aflåst opgang ringer chaufføren på din dørtelefon. Svarer du ikke her, ringer han til dig. Hvis du ikke tager telefonen vil chaufføren forsøge at komme ind i opgangen vha. dine naboer, så varerne kan stilles foran din hoveddør. Lykkes det ikke at komme ind i opgangen, prøver chaufføren igen på tilbagevejen senere på dagen. Alternativt dagen efter.

TIL IKKE BROFASTE ØER

Ordrer til ‘ikke brofaste øer’ kan i øjeblikket ikke gennemføres, men vi leverer gerne til færgelejet på eget ansvar, mens vi arbejder på en bedre løsning. Skriv gerne dine ønsker i kommentarfeltet på din ordre.

AFHENTNING

Det er også muligt selv at hente sin ordre og spare fragten. Ordrer bestilt senest tirsdag kl. 12 kan hentes efterfølgende mandag mellem kl. 12.00 og 16.00 på vores lager. Du skal blot vælge dette under leveringsform, når du bestiller.

Adressen på lageret er:
SFT Logistics
Greve Main 9
2730 Greve

Henvend dig ved port nr. 1 og spørg efter Tasty Coconut.

EMBALLAGE

EMBALLAGE

Vi leverer varer til dig i vores åbne kasser, som enten er lavet af træ eller genbrugs FSC pap.

Dine varer vil i de fleste tilfælde være omsluttet af en tynd pose som vi bruger for at beskytte varerne mod kontaminering. Posen er lavet af sukkerrør og er derfor 100% bionedbrydelig.

HJÆLP OS MED GENBRUG

Der er ingen pant på vores åbne kasser, men vi vil gerne genbruge. Jo flere gange vores kasser genbruges, desto bedre passer vi på miljøet. Vi håber derfor, at du stiller tomme kasser fra tidligere bestillinger frem, så vores chauffør kan tage dem med retur.

frugt bestilling

LEVERING I SVERIGE

VI LEVERER FØRST TIL SVERIGE FRA DEN 5. AUGUST 2021

PRISER PÅ FRAGT

Her kommer opdaterede fragtpriser snart

VI LEVERER TIL DISSE POSTNUMRE

Vi leverer desværre kun til nogle dele af sverige. Du vil snart kunne se hvilke postnumre vi leverer til her.

LEVERING I SVERIGE

Svenske ordrer bestilt senest tirsdag kl. 12 leveres torsdag ugen efter. Alle pakker til Sverige sendes fra Danmark med Bring. Bring fordeler og kører pakkerne ud til kunderne torsdag den efterfølgende uge.

Aftalen med Bring er, at de gerne må stille pakken, hvis kunden ikke er hjemme. Bring skal ikke sende ikke-leverede pakker retur til Tasty Coconut.

Dagen inden levering vil du modtage en sms fra Bring med tidspunkt for levering samt muligheden for at angive hvor du gerne vil have, at de leverer dine varer.

HANDELSBETINGELSER

Læs mere i vores handelsbetingelser her…

Udvalg fra shoppen

Menu
DanishEnglishSwedish
Vælg valuta
DKK Dansk krone